- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyc
csendes tag
Amennyiben pl a html adatfolymat akarod scannelni, ahhoz ''ingyen'' ezt
http://www.pcxperience.org/dgvirus/ erdemes megnezni.
Ennek beallitasa viszont nem egyszeru es bar en kb. 2-2,5 eve csinaltam egy 2,4 ghz-es xeonon 1 giga rammal kb. 50 userig birta a terhelest.
Ezen kivul a drweb-nek van egy icap-on keresztul mukodo kiegeszitese a squidhez, de ez kemenyen fizetos.
Annyit tennek meg hozza, hogy most kb. 3 honapja egy ''celhardvert'' tesztelunk ez ugyben, es ez ido alatt 2 azaz ketto ''virusgyanus'' dolgot szurt ki egy 500 useres forgalom mellett... Szoval nem biztos, hogy megeri.
A mail egy mas teszta, de ahhoz is kell egy jol bealitott mail szerver. Regebben hasznaltam a fetchmail-t, ami leszedte a leveleket kulso pop3-as kiszolgalokrol, majd az exim szetdobta a userek ugyanezen szerveri imap fiokjaiba. Itt az eximben be lehetne loni a clamavot szurni.
Megjegyeznem, hogy otthon ezt sem csinalnam.
Amit csinalnek: ADSL router --- netfilter/iptables (esetleg squid, ha mindenkepp akasz proxyt) --- LAN itt legyenek naprakesz virusirtok
ui: Ha a ''biztonsagvagyad'' maximalis iptables+tproxy+zorp.
nyc -
doc
nagyúr
van vírusirtó, bár én még eggyel sem tudtam irtani, hiába adtam meg nekik a megfelelő kapcsolókat...
viszont legalább megtalálták a vírust
pl. clamav, avg
bár ezek csomagszűrőként tudtommal nem működnek (sőt nem tudom, egyáltalán létezik-e ilyen megoldás), meg egy kicsi gépet haza is vágnának gyorsan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged