Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Sajnos hiaba akar alkalmazkodni hozza az ember, ha maga a systemd nem akarja. Nagy igeret a systemd-tol, hogy barmit lehet futtatni service-kent - nalam eddig 3-bol 2x nem mukodott, szoval mar nem is probalkozom ilyennel.
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Az általam üzemeltetett összes debianon megdöglik a drbd, ha az interfészen dhcp kliens van, mert mikor a drbd elindul, még nincs ip cím.
Tehát amit én láttam, az de, feltétlenül. -
Rhino666
addikt
válasz
lionhearted
üzenetére
Nevezheted "működő" "megoldásnak" azt ami a saját tapasztalataim által alátámasztva a gyakorlatban nem működik, én inkább maradok a "szükségtelen taknyolás" jelzőnél. Ha szerinted az rendben van, hogy a nagy büdös semmiért (attól függetlenül, hogy működnek-e vagy sem) kell mindenféle konvolvált leírót gyártani csak hogy alapvető dolgok működjenek, mikor a sysvinit-nek már 20 éve is volt annyi esze, hogy az egymásra nyilvánvalóan alapozó szolgáltatásokat a megfelelő sorrendben indítsa el, akkor nem tudunk érdemben vitázni. Miért én találjam ki az init sorrendjét mikor erre volna való az init script? Ez a systemd egy túlokoskodott fertő, semmi haszna, csak arra jó hogy az ember útjába álljon. Nem akarom én utálni, de sajnos útba esik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fogyjunk le!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi