Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
>Manapság az első i7-ekre szokás fordítani.
Van egy halom választás ezen az oldalon dokumentálva. Az első i7-es cpu család, amire támogatást találtam, az 2011-ből a Sandy Bridge a 32 nm időszakból. Volt 45 nm-en a Bloomfield, de arra nincsen kapcsoló. Intel cpu-król egy forrás itt. Eredetileg "-m64"-et gondoltam adni a fordítónak. Legyen helyette "-march=sandybridge" ?A -static-ot köszönöm. Jól vettem észre, hogy a lib-eket automatikusan találja meg, és nem nekem kell kotorásznom, melyik függvényt hol találja majd meg? Akár hozzáraktam -L kapcsolóval konkrét libeket, akár csak a -static-ot hagytam ott, egy példa program fordított mérete pontosan ugyan az maradt.
>Miért raksz valamit bináris formában gitre?
Nem szándékozok magán project-ben szabványos identation-t követni. Hogy egészen őszinte legyek, a kemény répa bele a szabványba. Úgyhogy nem osztok meg forrást[ Szerkesztve ]
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
bambano
titán
"Különböző glibc verziók között papíron nem létezik kompatibilitás.": a glibc-k kompatibilitásáról annyit, hogy felrakom a 4-es firefoxot a debian testingre és megy.
tehát a tizensok évvel ezelőtti glibc-hez fordított firefox simán megy a testinges glibc-vel meg a rakás egyéb X-es könyvtárral.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest