- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Nagyon fárasztó bocs...
"A pfSense nem használhat DPDK-t, mert az Linux only szoftver."
LOL, legalább egy Goole keresést megejthetnél. Ahogy ezzel úgy a többivel is elég nagy tévedésben élsz. A Linux onlyság konkrétan ott szerepel a DPDK tévhitek listájában...
Aha... A kernel a full nevet használja helyesen, te meg rosszul rövidíted még minding...
x86 a 32bit-et jelöli, amit már szinte senki se használ. -
bambano
titán
és tényleg nem értesz egy dolgot, hogy nem az árról beszéltem, hanem a teljesítményről. A fogyasztásról nem is beszélve, fajlagos teljesítmény alapon azok a mikrotik cuccok, amiket én néztem, sehol sincsenek egy pc-s routerhez képest.
több 100G-s routert nemigen csinálnak pc-ből, mivel nem bírja a busz. az igazán brutál routerek jó eséllyel l3 switchek.
A mikrotiknek, akikről én beszélek, nincsenek több 100 gigás routerei. Az első switche is, amelyikben van 100 gigás interfész, pár hónapos történet, a routereiben meg 25 gigás interfészek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest