- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvatore
tag
Egyetértek az elöttem szólókkal, de ha mégis nekikezdenél én a debiant (etch 4.0) javaslom. Lehet hogy az installerja nem annyira csilivili mint némelyik másiké, viszont ha tényleg meg akarod tanulni linuxot akkor a debian az ajánlatos. A csomagkezelője a legegyszerübb és legnagyszerübb.
-
ngabor2
nagyúr
először is hadd kötekedjek. valójában miért akarsz linuxra váltani? ha úgy érzed, hogy a win rossz, és instabil, akkor nem biztos, hogy csak a winben van a hiba... én is használok wint is, amit hozzáértők(!) állítottak be, és gyönyörűen működik, a múltkor 21 nap után csak egy biztonsági frissítés miatt kellett újraindítani, lassulás nem volt.
mellette használok linuxot is, azt én is jobban szeretem, de vannak dolgok, amiket win alatt egyszerűbb megcsinálni.
a linuxot, akár tetszik, akár se, egy darabig tanulni kell, különben nem jobb, mint a win(t gondolják egyesek). vannak alapvető szabályok, amik nem maguktól értetődőek.
ha ezek után is ki akarod próbálni, akkor személy szerint az ubuntut ajánlom, [link], illetve a köv. 2 topikot:
- linux abszolút kezdőknek: [link]
- ubuntu linux: [link].
sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest