- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nálam addig nem lesz freebsd, amíg:
- nincs benne rendes multithreaded interrupt kezelés, de van benne nagy kernel lock
- nincs benne rendes multithreaded tűzfal
- a hálózati stackje a linuxéhoz képest, hogy is fogalmazzak finoman, le van maradva.Nem tudom, hogy fenti kérdésekkel hogy áll most a freebsd. mikor utoljára néztem (nem tegnap volt), akkor ezekkel súlyos problémái voltak.
nálam mindig az lesz a desktopomon, ami a melós szervereken van. nem fogok nyolcfelé szakadni iq-ban, hogy egyiknek ez a baja, másiknak az.
-
bambano
titán
oké, vesézzük ki.
az volt a probléma, hogy az nvida driver divertálta a glx libeket.
ez, önmagában, nem lett volna elementáris probléma, bementem a gépre, megnéztem az X.org logot, benne volt ékes angol nyelven, kiadtam egy utasítást, megjavult.a probléma az, hogy attól, hogy az X nem tudott elindulni, a karakteres konzol miért nem indult el??? Ennek a problémának úgy kellett volna megoldódnia, hogy nem megy az X, ctrl+alt+f1, root login, log olvas, beállít, lightdm restart, jónapot.
de nem, mert a systemd annyira többszálú és multithreaded, hogy nem volt képes egy getty-t elindítani a virtuális karakteres konzolon, ezért nem tudtam triviálisan bejelentkezni. tehát nem az a bajom, hogy nem ment az X, elfogadom, hogy az én hibám, hogy videokártya cserénél ezt a problémát okoztam, de azt nem fogadom el, hogy egy karakteres konzol se ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Béta iOS-t használók topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest