- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #29486 üzenetére
Bármi ami rolling vállati környezetbe teljesen alkalmatlan. Valami kétes licensz-el rendelkező dolog bekerül akkor az tud rohadt nagy gondokat okozni. Kritikus szerver az Redhat vagy nem open Suse.
haddent: ráadásul most már a leap opensuse az konkrétan az SLES alapján megy, a .x verziók a service packek. Szóval konkrétan ki lett tolva a támogatási idő.
-
haddent
addikt
válasz
Frawly #29486 üzenetére
Tudom ez (akartam) írtam én is kb. Utolsó részt annyival egészíteném ki, hogy itthon tök szívesen hegesztek bármit, mert jó érzés, szeretem, sikerül is meg tényleg minimál, friss, jó. De munkában biztos nem fogok nekiállni. Száz milliókat fizetünk vasért, milliókat supportért. Felrakom, menjen. Ha nem akkor kiverem a hisztit, hogy 2 órán belül azonnal bugfix, mert nem fejlesztésért fizetnek, nem végzem el helyettük a munkájukat mert se időm se kedvem ilyen keretek közt productionben nem saját cuccon. Tehát teljesen jó ez úgy ahogy van, mindennek megvan a saját helye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás előtti hardverszemle
- iPhone topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged