Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Bármi ami rolling vállati környezetbe teljesen alkalmatlan. Valami kétes licensz-el rendelkező dolog bekerül akkor az tud rohadt nagy gondokat okozni. Kritikus szerver az Redhat vagy nem open Suse.
haddent: ráadásul most már a leap opensuse az konkrétan az SLES alapján megy, a .x verziók a service packek. Szóval konkrétan ki lett tolva a támogatási idő.
-
haddent
addikt
válasz
Frawly
üzenetére
Tudom ez (akartam) írtam én is kb. Utolsó részt annyival egészíteném ki, hogy itthon tök szívesen hegesztek bármit, mert jó érzés, szeretem, sikerül is meg tényleg minimál, friss, jó. De munkában biztos nem fogok nekiállni. Száz milliókat fizetünk vasért, milliókat supportért. Felrakom, menjen. Ha nem akkor kiverem a hisztit, hogy 2 órán belül azonnal bugfix, mert nem fejlesztésért fizetnek, nem végzem el helyettük a munkájukat mert se időm se kedvem ilyen keretek közt productionben nem saját cuccon. Tehát teljesen jó ez úgy ahogy van, mindennek megvan a saját helye
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest