- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
Az óra meg sem fordult a fejemben, de a https://protonmail.com, a gmail.com, a blog.hu működnek ugyanott.
A snap nem tudom, mit használ, de szintén nem tud kommunikálni a szerverével.
De kösz a tippet, ezt azért ellenőrzöm még.Ui: de ha hibás az idő, miért javul meg ha dhcp kliensként a routeren keresztül támadom őket?
No meg ott a laptopom rendszere, amin fut az ntp és láttam a tcpdumpban, hogy legalább próbálkozik.
(Csak hangosan gondolkodom, nem vitatkozom)
Ha csak a live lenne hülye, azt mondanám, a letöltött tanúsítványok közt van lejárt, de a laptop tegnap frissült és router nélkül az is kergemarhakóros.
Úgy is, hogy végre eszembe jutott a proxyt letiltani a többi gépeket kikapcsolni stb.Ui az ui-hoz
Nem tudom, említettem-e, ha bekapcsolom a protonvpn-t (ez valódi vpn), akkor minden működik, ahogy kell.
Szóval egyre olyan érzésem van, hogy a szolgáltatónál is lehet valami gáz, de nem bizonyítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest