- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
Az óra meg sem fordult a fejemben, de a https://protonmail.com, a gmail.com, a blog.hu működnek ugyanott.
A snap nem tudom, mit használ, de szintén nem tud kommunikálni a szerverével.
De kösz a tippet, ezt azért ellenőrzöm még.Ui: de ha hibás az idő, miért javul meg ha dhcp kliensként a routeren keresztül támadom őket?
No meg ott a laptopom rendszere, amin fut az ntp és láttam a tcpdumpban, hogy legalább próbálkozik.
(Csak hangosan gondolkodom, nem vitatkozom)
Ha csak a live lenne hülye, azt mondanám, a letöltött tanúsítványok közt van lejárt, de a laptop tegnap frissült és router nélkül az is kergemarhakóros.
Úgy is, hogy végre eszembe jutott a proxyt letiltani a többi gépeket kikapcsolni stb.Ui az ui-hoz
Nem tudom, említettem-e, ha bekapcsolom a protonvpn-t (ez valódi vpn), akkor minden működik, ahogy kell.
Szóval egyre olyan érzésem van, hogy a szolgáltatónál is lehet valami gáz, de nem bizonyítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest