Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
válasz
Frawly
üzenetére
Lehet, amikor olvastam erről leírást, akkor csak azt láttam, hogy windows 8.1-nél ezt hogyan kell kikapcsolni (shift + win bill kombó talán), windows 10-nél csak simán vezérlő pultban kapcsoltam ki.
Már a témánál tartva. Jó pár éve volt nálam olyan, hogy Ubuntu és Windows volt egy gépen. De ami nekem most feltünt, de lehet rosszul emlékszem. Most a sorrend Bios (alaplap márkája kiírodik, régen a proci és ram méret is szerepelt
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.
Régen, mintha nem volt újraindulás, nem emlékszem arra, hogy a Bios képernyő mégegyszer megjelent volna. Most meg igen.Vagy csak egy szimpla rossz vicc, eselteg bosszú feature került be a Grub2-be, ha valaki Windowst is használt az Ubuntu mellette?

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- PlayStation 3
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 - alap
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) -> Grub2 betöltő -> választom hogy Windows 10, és újra indul az egész, ismét a Bios -> aztán a Windows bebootol.