- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Rimuru #23628 üzenetére
Annyira nem parázok, mivel éles a rendszer már lassan 5 éve és eddig csak én fedeztem fel ezt a kis lukat. Viszont jó lenne megoldani. Tudom, h az ssh tunnel lassú, pláne, ha csak magán az ssh portján lehet kinyitni a szerver felé, de egyesek nem szeretnék, ha a meló helyett az index, meg egyéb dolgok mennének.
Amúgy más megoldás a netezésre nem nagyon van. Ja igen, a wget működik, ha tudja az ember, hogy mit szeretne letölteni. (Illetve nincs iframe, meg stb a kódban)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest