Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Abszolút jogos a kérdéset. Nagyon gyakran nem fogom elérni úgy néz ki, mert napi szinten a gép közelében vagyok, de lehet ez később változna. Lesz egy csomó szolgáltatás: owncloud, torrent, stream, stb. Szóval lehet elég lenne egy sima ssh is. Még nem találtam ki mire kellene (tudom így nehéz ajánlani). Eddig megszoktam, hogy kényelmes a TeamViewer-rel való belépés egy másik gépre. Csak gondoltam, ha elkezdtem linuxot használni akkor csináljam szépen

Rákerestem a webminre, elég sokoldalú. Kipróbálom, köszi.
SSH-n az X átküldése még kínai, de utánanézek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest