Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Buci21 #20624 üzenetére
pont ugyanezzel a hibával küzdöttem most, de találtam egy sokkal kényelmesebb megoldást
nagyon jó kis program, be lehet vele állítani a kimeneteket
ha azt mondaná, hogy eszköz fogalt, akkor ki kell lőni a pulseaudio-t, aztán majd újraíndítani később
ez azért kell, hogy ne induljon újra, ha kilőttük:
echo autospawn = no >> ~/.pulse/client.conf killall pulseaudioezzel meg kilőjük:
killall pulseaudio -
Jester01
veterán
válasz
Buci21 #20624 üzenetére
A linkelt leírás csak annyit ír, hogy a surround csatornákat esetleg felcseréli. Ez érint téged? Ki is próbáltad, hogy így van? Az a leírás már 1 éves, azóta szinte biztos, hogy bekerült a kernelbe a javítás.
A fordítóval első körben az nem stimmel, hogy valószínűleg nincs telepítve a libc6-dev csomag, de ha ez nincs akkor szerintem még más is fog hiányozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dell notebook topic
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Windows 10
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest