Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- VHS digitalizálás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
gyvince
üzenetére
A Linux Mintet én is nagyon ajánlom. Szerintem kezdőnek az Ubuntuknál is jobb kezdő disztró, a Mint van a legjobban összerakva, és mivel Ubuntu tárolót használ, és jók rá a Debian-csomagok is, ezért nagyon sok csomag van hozzá.
Nagyon megbántam én is, még a 16-os Mint KDE volt fent, de nekem nem volt jó egy jól működő, bejáratott rendszer, elkezdtem Chuck Norrist játszani, hozzányúltam ahhoz, ami működik, aztán Arch - Kubuntu vonalon a Kubuntunál kötöttem ki ideiglenesen. Ez is használható, nem bolygatom, de hiányzik a Mint, azóta kijött a 17-es.
Egyébként jó az Ubuntu vonal is, még a sima Ubuntu is jó lenne, ha azt a buzi Unityt nem erőltetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Automata kávégépek
- Assetto Corsa Rally
- VoIP telefonálás
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Robotporszívók
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest