- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videl
csendes tag
válasz
ubyegon2 #19311 üzenetére
Nincs bajom a kde-vel, a gép is bírja. A Susén pl. normális a betűtípus, pedig azt is kde-vel használom. Úgy látszik a Fedorán nincs így optimalizálva vagy nem tudom. Fekete képernyő meg azért érdekes, mert a béta2-es Ubuntun sem volt ilyen ugyanazzal a vga driverrel, amikor kipróbáltam. Közben külföldi fórumokon olvastam, hogy másnak is csinál hasonlót a Fedora, de megoldást még nem írtak.
Mintből már sok verziót használtam. Az ötössel kezdtem és a 8-as volt a kedvencem. A 11-től kezdve problémás, instabil volt nálam. A 13-as még kernel panic-ot is dobott, a cinnamon pedig még a unity-nél is hamarabb összeomlott. Lehet azóta már jobba helyzet, mert érkeztek rá frissítések, de nekem elment a kedvem tőle. Most a 16 Cinnamon van fenn a Suse mellett. Ez már sokkal különb, stabil a cinnamon, de itt meg a Sykpe nem működik rendesen. Próbáltam megoldani, de nem sikerült. Ez nem Cinnamon sajátosság, mert xfce alatt is ezt műveli. Az alapjául szolgáló 13.10 viszont érdekes módon nem.
Kicsit már kezdem unni, hogy ami egyik kiadásban működik, a másikban már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest