- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #17595 üzenetére
Na, a pdo_oci nálam is üres. Csak egy enable rész van ott.
Más:
Időről időre próbálok desktop vonalon rátérni a linuxra, de mindig akad valami probléma, ami zavar.
Pl a linux mint cinnanom-al egy igen tetszetős, gyors rendszer. Ellenben a régi ati (hd 3850) kártyámat nem nagyon szereti. Egyes alkalmazásoknál teljesen becsíkozott a kép, mintha memória hiba lenne és kb 10mp-ig ezt mutatta, majd helyreállt. Tegnap feltoltam az ubuntut, 1 óra szenvedés árán tudtam beállítani a vga drivert. Nem támogatott a vga-m, így régi drivert kellett használni és az xorg-ot butítani. Közben vagy 20 üzenetet kaptam, hogy ez meg ez az alkalmazás összeomlott.
Minden egyes disztró alatt ennyi szívás van az ati driverekkel? Vagy csak én vagyok ennyire tehetséges, hogy megszívatnak?
Alapvetően debian alapú rendszert szeretnék használni, ezt ismerem jobban. Van olyan disztró amiben ez a driver dolog jól meg van oldva, half-roll-based, modern és nem bugos?
Lényegében nekem csak film, zene, net, webfejlesztés, meg néha dota2-re kellene. Szerencsére pont a kedvenc játékaim támogatottak linux alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest