Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Nekem nem kellett. Azonos major és minor verziójúból a legújabb bugfixeltet letöltöttem, lefordítottam és működött is. Kicsit lassabban bootolt, mint a gyári kernel (mert ugye szinte minden belefordult), de működött. A probléma akkor kezdődött, amikor a config fájlba belenyúltam, és nagyon sok mindent kikapcsoltam, és most nem bootol.
Többieknek: Nem lesz egy hiper-szuper írás. Jó magam sem vagyok jártas benne, csak kíváncsi.
De persze dolgok le lesznek írva, meg a közben felmerülő "mellékvágányok" jó része is le lesz zárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De persze dolgok le lesznek írva, meg a közben felmerülő "mellékvágányok" jó része is le lesz zárva.