- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
bambano #14880 üzenetére
Ez a megoldás bennem is felmerült, de az evince-ben sem tudom a plain paper-t envelope-ra állítani. No meg ez plusz egy lépés.
Latex-be még nem mertem belevágni, néha még a vimdiff billentyűkódjait is elfelejtem.Szintaktikákat pláne összekavarom különböző helyzetekben, pl. rakok ; - t sor végére, ahol nem kellene vagy fordítva, és csodálkozom, miért ad vissza hibát.
Nem tudom, megéri-e az időbefektetés elsajátítani a latex-t, ha csak ritkán használnám.(#14881) ViZion
Alkalmanként néhány borítékról van szó. A4-es etikett-nél pedig azt kellene szerkesztgetni, hova nyomtasson a már leszedett címkék helyének kihagyása miatt.
A legegyszerűbb közvetlenül a borítékra nyomtatni.Feldobom máshol is a kérdést, addig a legjárhatóbb út, ha a cups-ban oda-vissza állítgatom.
Kösz mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest