- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
kovaax #12856 üzenetére
Letudnád írni pár szóban vagy mondatban, hogy melyik disztró mivel tud többet/kevesebbet vagy fogalmazzunk úgy, hogy melyik disztró tetszett és miért?
Nem akarok flém wart csak tapasztalatokat megosztani.Nekem két disztróval van mélyebb ismeretségem ez a Debian és Arch. Archnak a wikijét szeretem, meg a könnyebb konfigurálását. A Debian viszont stabilabb, kevesebb a bug viszont írtó nehéz számomra átlátni a rendszerét és megoldást találni egy hibára. Gondolok itt arra, hogy a squeeze és a wheezynél egy program telepítése különbözhet, azaz nem biztos, hogy találsz hozzá jó leírást. Ennek a tetejébe még az tetszik, mikor a különböző blogokon fent van egy tutorial, végigcsinálod 5-ször és utána rájössz, hogy 1000-dik kommentben ott a javítás a leíráshoz, de a blog készítője nem javítja ki.
Nem bántó szándékkal írom ezt a posztot csupán kiváncsi vagyok, hogy a különbségeket jól látom és valós dolgok alapján döntök, nem csak az én tapasztalatlanságomról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest