Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az akksira részemről az egyetlen jó tipp a 2.6.32-es kernel. a 2.6.35-től felfelé mind szopó, nekem csak a 3.0.0.8-ban javult vissza, de az meg ubuntu luciddal nem volt túl gördülékeny.
nyilván a 2.6.32 meg brazos kapcsán nem egy trallala (gondolom én), bár én eddig mindent összekalapáltam azon a kernelen is (hd gyorsítás, dvb, kamera, ilyenek).
én részemről win 2003-ról váltottam ubuntura, és eddig az ubuntuk közül a 10.04 a legstabilabb. szerintem jó (újra)kezdet, egyébként pont a fentebb említett kernellel szállítják. hozzáteszem a többi linuxot nem piszkáltam, de ez a win 2003 után is meggyőző és kielégítőbb, mint az ablakok.
-
Vladi
nagyúr
- nekem még sose kellett szöszölni pendrive-al, igaz még csak 6. éve linuxozok.
A kép kirakás gondolom nem gond.- ez ízlés kérdése, most a gnome 3 teljesen más lett.
- ez passz.
- multimédia? Brazos? Akkor: hajaj...
króm nem gond, meg atöbbi sem. Az előbbi viszont valószínűleg nem fog triviálisan összejönni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest