Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
UDF fájlrendszere volt a pendrivenak.
Ez sima parted, KDE-t használok, GTK mentes disztrón. Bár felrakhatom a gpartedet is, de nem szeretném.
Az unetbootin és társai nem alkalmasak a Chakra iso kiírására, legközelebb parancssorból intézem majd bár azt hiszem az is ugyanezt csinálja,, vagy a Win alatt Lili-vel, mert az más módon tolja ki a cuccot, megtartva a fat32-es fájlrendszert.
-
Köszi!

50k-ba ház+táp is kell, a régi optiplexbe sztem csak ITX megy, esetleg mATX...
Meg ha nincs IDE akkor HDD vagy SSD is kell
Egyelőre összeraktam (virtuálisan...) egy Brazost:
LC Power ITX hát+táp, 4 GB DDR3 ram, Asrock mobo brazossal, OCZ Agility 60 GB SSD... 48500 Ft + futár -> 50500
Ez így elvileg gyors (régi Celeron 1 magost vált, annál jobb gondolom), csendes, a régi HDD-nek meg vegyenek külső racket![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amit nem tudok, hogy Ubuntu mennyire kedveli ezt.Sandy erősebb, de nem tudom hogy férnék bele a keretbe, azért ott a lapok is drágábbak, csak a lap+ CPU lenne 30k... kb. 60 évesek, nem fognak BF3-at tolni, bár ki tudja?

-
-
-
RaZroX
addikt
így van.. sajnos nem is megy semmi

Találtam viszont egy Parallels nevű programot (olyasmi mint a virtual box csak jobb).
Eredetileg Mac-re készült de lelehetett tölteni Linuxra is. Letöltöttem egy 130 megás .run kiterjesztésű fájlt de nem tudok vele mit kezedni. Hogy kell ezt megnyitni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig ez a rendszer nagyon tetszik.