Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
válasz bambano #9553 üzenetére
de csak linuxnal es csak az en gepemnel? lakotarsamnak is van fedoraja, ha o leallitja a gepet, akkor nem jelentkezik ez a problema.
nekem a shutdown scriptes megoldas is megfelel, csak nemtudom hogy melyik konytarba kell tenni, es milyen formaban.
betettem a /etc/rc0.d-be S10xxx linkkent, mert igy irta egy angol forumban, de nem hasznalt semmit,
betettem a fedora autostart progijaba is, a shutdownhoz, de ez sem segitett sajnosigy nezett ki a script, es 777 perm volt adva neki
#!/bin/bash
sudo ifconfig eth0 downelnezest az ekezetnelkulisegert, oran vagyok, itt meg nincs magyar bill.kiosztas
@9555: ok, ha hazajutok kiprobalom koszi
[ Szerkesztve ]
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest