- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Csak félig passzol ide a kérdésem, de úgy döntöttem mégis megpróbálkozom vele, mert itt elég rutinos emberkék vannak, akik biztos tapasztaltabbak a témában nálam.
Szeretnék egy olyan egyszerű kis HTML webes felületet készíteni, amin keresztül mondjuk egy felhasználó (Debianról van szó) a hozzá rendelt alkalmazást tudja leállítani és újraindítani/indítani. A fejemben összeállt a dolog, tudom a parancsokat és hogy mire kattintva mit kellene "meghívni" csak a PHP-hoz nem értek ilyen szinten sajnos és azt sem tudom, hogy hogyan tudok parancsokat közvetíteni a szervernek ilyen módon. Olvastam, hogy a php exec() erre szolgálna, de ez viszont tiltva van, érthető okokból.
Ha valaki tudna adni egy érthetően leírt, megfogalmazott magyarázó linket (angol is jó) vagy tanácsot, hogy hogyan tudnám ezt legegyszerűbben kivitelezni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Gitáros topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest