- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Csak félig passzol ide a kérdésem, de úgy döntöttem mégis megpróbálkozom vele, mert itt elég rutinos emberkék vannak, akik biztos tapasztaltabbak a témában nálam.
Szeretnék egy olyan egyszerű kis HTML webes felületet készíteni, amin keresztül mondjuk egy felhasználó (Debianról van szó) a hozzá rendelt alkalmazást tudja leállítani és újraindítani/indítani. A fejemben összeállt a dolog, tudom a parancsokat és hogy mire kattintva mit kellene "meghívni" csak a PHP-hoz nem értek ilyen szinten sajnos és azt sem tudom, hogy hogyan tudok parancsokat közvetíteni a szervernek ilyen módon. Olvastam, hogy a php exec() erre szolgálna, de ez viszont tiltva van, érthető okokból.
Ha valaki tudna adni egy érthetően leírt, megfogalmazott magyarázó linket (angol is jó) vagy tanácsot, hogy hogyan tudnám ezt legegyszerűbben kivitelezni azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest