Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR
üzenetére
Azt, hogy mennyit akar swappelni, top-pal meg lehet nézni és a munin is irogatja szerintem.
A memóriát szerintem az borítja meg, hogy tolják a diszk io kéréseket a lemez felé, az meg nem válaszol normális idő alatt és emiatt a nem befejezett kérések miatt a puffereket sem szabadítják fel megfelelő sebességgel. Az apacs meg mindig forkol (úgy értem, normál használatkor is), csak ha nincs ez a diszk gond, akkor néhány 10-20 msec alatt be is fejeződik egy apacs child futása és ezért nem látod, hogy sok lenne. Sok jön, gyorsan, de normál esetben gyorsan el is tűnnek.
Ha diszk io elégtelensége okozza a lassúságot, akkor az normális, hogy a proci nincs kihasználva, mégsem gyors a gép.(Nekem a diszk io miatt megugró loadban a rekordom 1084 volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- iPad topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)