Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Szörnyű dolog történt! A minap éjjelén a pendrive-omat akartam volna rendezgetni, bootolhatóvá tenni, egyéb finomságok.
mkfs.msdos paranccsal szépen meg is csináltam, csak hogy fáradtságomban /dev/sdb1 helyett /dev/sda1-et írtam véletlenül. szó nélkül, szépen meg is csinálta, a windows indító partícióm viszont szépen odalett.
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs. 
Valahogy vissza lehet hozni szerintetek, vagy marad a getdataback?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs.