Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Szörnyű dolog történt! A minap éjjelén a pendrive-omat akartam volna rendezgetni, bootolhatóvá tenni, egyéb finomságok.
mkfs.msdos paranccsal szépen meg is csináltam, csak hogy fáradtságomban /dev/sdb1 helyett /dev/sda1-et írtam véletlenül. szó nélkül, szépen meg is csinálta, a windows indító partícióm viszont szépen odalett.
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs. 
Valahogy vissza lehet hozni szerintetek, vagy marad a getdataback?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs.