Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Szörnyű dolog történt! A minap éjjelén a pendrive-omat akartam volna rendezgetni, bootolhatóvá tenni, egyéb finomságok.
mkfs.msdos paranccsal szépen meg is csináltam, csak hogy fáradtságomban /dev/sdb1 helyett /dev/sda1-et írtam véletlenül. szó nélkül, szépen meg is csinálta, a windows indító partícióm viszont szépen odalett.
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs. 
Valahogy vissza lehet hozni szerintetek, vagy marad a getdataback?
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az mkfs kivételével más írás a partícióra nem volt azóta sem, nem is lesz. Szépen kiszedtem az mtab, fstab-ból, hogy véletlenül se mountolódjon a linuxon sem, windows meg értelemszerűen most nincs.