- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Rémlett nekem valami ezzel a 6666-os porttal kapcsolatban...
Google első találata: linkSzerintem próbálkozz másik porttal, hátha úgy menni fog.
Előfordulhat, hogy akár a szolgáltató is tilt néhány portot (talán?), mindenesetre érdemes lehet mással is próbálkozni.Kezdetnek szerintem nézd meg az 5900-as portok valamelyikével és ha úgy nincs gond, próbálgass a többi szimpatikus porton, esetleg keresgélj kicsit adatbázisokban az adott portszámot illetően, nehogy véletlenül eltaláld valamelyik trójai vagy egyéb célokra használt portot.
Szerk: Most nézem, nekem ugyanilyen routerem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Overwatch 2
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest