- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danielson93
csendes tag
Bocsánat!
Ezt elfelejtettem hozzá tenni, hogy unokatesomnak keresek linux fajtákat és próbálok velük kinlódni mert ő nem hajlandó többet windowst használni!
De játszani azt szeretnee és ezért nézegetem a linuxokat!
Igazatokvan ilyen téren az xpvel kevesebb a kinlódás.
És amúgy SUSE linux 9.0ára akarom rakni az ubuntut.
Én Windows Vista párti vgyok amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest