Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daneey
tag
Sziasztok!
Új Lenny kernel és az új Ubuntu kernel esetén is észrevettem azt a jelenséget, hogy boot során minden parancs (vagy állapotinformáció előtt) egy hosszú kapcsos zárójelek közt kiír egy számot (ami szerintem a boot folyamat jelenlegi időtartamát jelenti -- legalábbis szerintem).
Pl így:
[ 3.120000000 ] Mounting root filesystem...
Hogy lehetne ezt a feature-t kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Parfüm topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest