- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Visszatértem, kipróbáltam a Gentoot, de azóta már töröltem is
Nem tetszett az install partíciós része (az általam látottak közül ezen a téren még mindig az opensuse10.1 az etalon) majd a hosssszúúúúú telepítés, de ami mégjobban zavart: az eddig általam próbált disztrókkal ellentétben nem is akart dualbootról hallani és elkeverte az MBR-em a mocsok; valamint ezt se szereti a notim, mert gentoo utáni következő bekapcsoláskor fél-1 perccel tovább tart a bootolás, mint különben. Ja és evvel sem kapcsolt be/ki gyorsabban, mint a többi disztróbal
Úgyhogy kénytelen voltam az eddig legjobban működő ubuntuhoz visszatérni, és inkább azt fogom alakítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Szólánc.
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest