Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
udvarit
csendes tag
válasz
abw6291
üzenetére
Nekem out of the box élményre tetszett a Zorin OS. Ez lényegében egy tovább finomított Ubuntu LTS. Mély tapasztalatom nincs vele, egy laptopon használtam régi játékok futtatásához Wine-nal, majd később Heroic Launcherrel. Én szeretem a hagyományos desktop paradigmát, és ez még a többinél is kimondottabban arra épül, mert a Windows-ról való váltás megkönnyítése az egyik fő céljuk.
Játék és általános felhasználásra pedig Debian Stable-t használok, KDE-vel. Szerintem egyáltalán nem buheráltam, legfeljebb néhány dolgot testreszabtam, de azt is GUIval, és évek óta jól elvagyok vele. Amelyik szoftver nem elég friss a repójában, azt FlatPak-ként használom. Furcsaságok voltak vele random, de nem több, mint amit a Windows munkagépemen tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- HYTE Y70 Touch új, fóliás eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest