Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
tag
Ez e jelentéktelen linux rendszer nem gond ha tönkremegy (ezért agodnak) miér nem lehet ezt megérteni!Tudom hogy senki nem használ root logint nekem ez kell könyen használni tesztelésre mind egy agyonra korlátozot login hozzáférésel tele fiokját ezel annyi idöt elvesztegetem a miértekre hibáira hogy el hagytam nincs értelme vele bajlodni!~ 30 éve win használok linuxra soha nem térek átt csak néha veszem elő de nincs energiám megfejteni a sz@rságait csak pár teszhez ke de itt mindet kiss problémát felnagyitanak egy egyszerü kérdéshez is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest