- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Samba kérdés... de most teljesen összezavartam magam...
asszem
Van 3 user: u1, u2, u3, user group-ban.
Van a NAS, azon belül mappák (meglepő
).
U1+U2 mindent ír/olvas, u3 csak egy mappát ír/olvas, többire elvileg nézegetés OK.[nas]comment = NASpublic = Yespath = /mnt/nasbrowseable = Yesread only = Noguest ok = Nocreate mask = 777directory mask = 777recycle = Yesforce group = usersvalid users = @userswrite list = u1,u2Itt a 777 mask mit okoz u3-nál? (Tudom, teszteljem, de nem akarnék átlogolni, lehet csak vmit benézek). Tudja majd írni? Mert nem kellene. Igazán olvasnia sem...
de arra nincs ötletem.Ez meg a sub az u3-nak:
[film]public = Yespath = /mnt/nas/Filmbrowseable = noread only = Nocreate mask = 774valid users = @users
Köszönöm, ha ránéztek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Arc Raiders
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bittorrent topik
- Apple asztali gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
asszem
).
de arra nincs ötletem.