- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Tanácsot, javaslatot, ötletet szeretnék. Van egy szerverem, ami más rendszerek szerveivel is kommunikál(pl. adatokat kap). Visszatérő probléma, hogy a forrás szerveren cert csere történik, így a szerómmal a kommunikáció problémába ütközi. Olvasgattam utána, hogy lehetne megoldani ezt: lekérem a cert információit és összehasonlítom az én szeróm adataival. Mivel nem csak ez az egy szerver kommunikál felél, ezért többről is le kellene kérnem ezeket az infókat. Amivel próbálkoztam: netstat parancs és az ott látott címeket felhasználva openssl s_client commandot nyomtam (openssl s_client -host HOSTNAME -port PORTNUMBER -prexit -showcerts)->getaddrinfo: "Name or Service not known" üzenet jön. Vagy éppenséggel: "openssl s_client -connect SERVERNAME -port PORTNUMBER 2>&1|openssl x509 -noout -serial" -> unable to load certificate.
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest