Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samifiu
tag
Sziasztok!
Tanácsot, javaslatot, ötletet szeretnék. Van egy szerverem, ami más rendszerek szerveivel is kommunikál(pl. adatokat kap). Visszatérő probléma, hogy a forrás szerveren cert csere történik, így a szerómmal a kommunikáció problémába ütközi. Olvasgattam utána, hogy lehetne megoldani ezt: lekérem a cert információit és összehasonlítom az én szeróm adataival. Mivel nem csak ez az egy szerver kommunikál felél, ezért többről is le kellene kérnem ezeket az infókat. Amivel próbálkoztam: netstat parancs és az ott látott címeket felhasználva openssl s_client commandot nyomtam (openssl s_client -host HOSTNAME -port PORTNUMBER -prexit -showcerts)->getaddrinfo: "Name or Service not known" üzenet jön. Vagy éppenséggel: "openssl s_client -connect SERVERNAME -port PORTNUMBER 2>&1|openssl x509 -noout -serial" -> unable to load certificate.
Előre is köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Subaru topik
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest