Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaied
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben. Adott egy HP mini pc ami kb 1,5 hónapja futott egy Debian 12.6(grafikus felület nélkül), plex szerverrel, qbittorrenttel.
Ki akartam próbálni a pi-hole-t, nem tetszett és mikor letöröltem, leszedett egyéb fontos dolgot ami után már nem indult a gép. Gondoltam újrarakom, a 12.9-es Debian már a legfrissebb azt is raktam föl. Viszont így nem működik a távoli hozzáférés a plexnél, és a qbittorrentnél nem indulnak el a letöltések. Annyira rájöttem, hogy ha grafikus felülettel együtt telepítem a 12.9 et akkor minden működik szépen, viszont ezt kihagynám, ha lehetséges.
Mit rontok el? Mi változott a 12.6 óta ami miatt nem működik a dolog? Valami csomagot most már nem rak föl amit eddig igen?
A segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest