Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cog777
üzenetére
Ahol csak lehet, kerülöm a JavaScript-es/TypeScript-es szutykokat. Egyszer csináltam eg gyors összehasonlítást VS Code és Sublime Text között (a Sublime-t nagyrészt C++-ban írták). Egy frissen telepített gépre feldobtam mindkettőt, pluginok, stb., minden extra nélkül. Mondanom sem kell, hogy a Sublime sokkal gyorsabban indul, és sokkal kevesebb memóriát ill. procit eszik.
Egy darabig használtam a VS Code-ot, amíg a Copilot-ot próbálgattam, de aztán úgy voltam vele, hogy nem éreztem előnyét.Most Eclipse-ben dolgozom (feldobtam a legfrissebb verziót, a repómban lévő 2020-as van), tulajdonképpen meg vagyok elégedve vele. Annyi előnye van a Kate-hez képest, hogy ez on-the-fly buildel, kevesebbet kell kézzel fordítanom, illetve van benne refactorálás, szól a hiányzó vagy a felesleges importok miatt, ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Windows 11
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő