- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Megtetszett, hogy kb. a felére csökken a foglalt adat méret, ha zstd:15 opcióval betömörítem a rendszert. Viszont az EFI BTRFS driver alapon boot-oló gépem (2022-es kiadású a cucc, amit az alaplapi firmware-be égettem, de nem tudom pontosan melyik GRUB verzióból jött, mert utána még átutatzott valami más project-en a kód és valószínűleg sohasem lesz már update) reset-elni kezdett reboot után.
Vicces, hogy nincs mód mindent kitömöríteni ugyan úgy, ahogy be.Leszedtem rekurzívan a "c" (compress) flag-et mindenről, aztán futtattam sima btrfs defrag-ot 10GB extent target mérettel, de alig nőtt a foglalt terület (azóta nem próbáltam még boot-olni, mert lehoztam egy másik géphez az SSD-t, és nem akarom visszaszerelni, míg nem tűnik "jónak", ebbe viszont nincs beégetve BTRFS támogatás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest