Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Megpróbálom valahol megfogni a témát. Ha ez a rendszer product, akkor értem miért nincs rajta build-hez tool. És értem miért nem adtak root jogot. Szerintem production-ben nem jó debug-olni. Szerintem jó lenne, ha a gépről valahogy készülne egy mirror és egy test/QA/develop rendszerben esnél neki a szoftver debugnak.
A 'not found' üzenet nekem speciel kevés, hogy tudjak segíteni, de szerintem már előtte is baj van. Logokat kellene erősen túrni. Mindenesetre én ezt az akciót nem olyan gépen csinálnám, ahol a szoftver produktívan futni hívatott. (Persze lehet, hogy az egész szituációt rosszul értelmezem, akkor bocs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- Posta, csomagküldés
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi