- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #29641 üzenetére
Én is keepassx-et használok. A titok, hogy online nem szinkronizálom, hanem helyileg használom linuxos PC-n, meg androidos okostelefonon, az eszközök között kézzel másolgatva a .kdbx fájlt. De erre is csak azért adtam a fejem, hogy multiplatformos legyen, mert ha csak PC-n kéne, akkor simán egy titkosított LUKS vagy VeraCrypt konténerbe vagy titkosított 7-zip-be beletennék egy közönséges jelszavaim.txt fájlt (plain text, UTF-8 kódolás, \n unixos sorvég), 30 karakteres AES256 master jelszóval védve, és ezt vagy felcsatolnám, vagy ramdrive-ra bontanám ki és cat-tel listáznám és ed-del szerkeszteném, hogy a rendszeren semmi nyoma ne maradjon, se backup fájlban, se logban, se semmiben, historyt kell csak üríteni. Csak ez okostelefonon az Android meg a tapicskaképernyő miatt nem lehetséges.
Korábban úgy voltam vele, hogy nem vagyok gyépés, nem ülök fel a hájpnak, nem kell nekem password manager, fejben tartom a jelszavakat, csak úgy egy éve a városban ügyintéznél be kellett volna lépnem az egyik mailfiókomba, ahonnan kellett volna valami, igen ám, de nem emlékeztem a jelszóra, és a meglévőt nem akartam jelszónullázással széjjelqrni, elég kellemetlen volt hazautazni megnézni otthoni gépen. Így beadtam a derekam, és elkezdtem Keepass-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest