Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Van a boardon 512 mb ram, abból linux alatt cirka 230 mega szabad. A filesystem, amit szimulálnék 32 gigabyte, amiből számításaim szerint max 100 mega lenne használatban (nagyon rossz esetben). Saját cache-eléssel a régebb óta nem használt szektorokat kihajigálnám a memóriából - ha saját kernel drivert gyártanék rá. A teljes 32 gb-t nem tudom leszimulálni. Nincs annyi memóriám, hogy meg tudjam etetni a loop device-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 11
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen routert?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő