-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Nálunk is úgy kezdődött, hogy a csajom volt. Most már a feleségem.
Jah, hülye voltam mikor vettük, pár tízezerrel többért adták a 2 gigás változatot, azt kellett volna megvenni. De egyébként meg soha többé Asus. Inkább Acer, ott bővíthető/cserélhető a ram, nem forrasztják rá az alaplara, mint ezek.
Igen, a driverek-en gondolkodtam, de ezek szerint nincs vele gond, köszi! A tapipad még érdekes lesz, mert ugye azt is jobb-klikknek veszi, ha magán a tapipadon "koppantok", meg azt is, ha a "dedikált" gombon. Nem tudom, hogy ez menni fog-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Futás, futópályák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest