Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Nálunk is úgy kezdődött, hogy a csajom volt. Most már a feleségem.

Jah, hülye voltam mikor vettük, pár tízezerrel többért adták a 2 gigás változatot, azt kellett volna megvenni. De egyébként meg soha többé Asus. Inkább Acer, ott bővíthető/cserélhető a ram, nem forrasztják rá az alaplara, mint ezek.
Igen, a driverek-en gondolkodtam, de ezek szerint nincs vele gond, köszi! A tapipad még érdekes lesz, mert ugye azt is jobb-klikknek veszi, ha magán a tapipadon "koppantok", meg azt is, ha a "dedikált" gombon. Nem tudom, hogy ez menni fog-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest