- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Üdvözletem!
Azt hiszem ez a megfelelő hely a problémának.Nos az initrmafs-ben nem tudok rendes bash shell-t nyitni. "No job control" -ra problémázik állandóan. Megpróbáltam körbejárni ezt a témakört és ha jól sejtem egy tty hiányzik neki. Ez a rész már nem tiszta nekem, milyen fájlok kellenek ehhet az initrd-be? Vagy mi kell egyáltalán, hogy menjen?
Van aki esetleg próbálkozott ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jogász topic
- PlayStation 3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest