Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
érdekes dologba ütköztem a wine-nal. feltettem egy ubuntu 12.04 alá csomagból. leszedtem egy progit, ami miatt feltettem (farmhelper). nem indítottam újra a gépet, ekkor elindult a program, de egyszerű felhasználóként mintha nem engedte volna a hálózati kommunikációt (vagy legalábbis a https-t), rootként legalább futott.
aztán újra kellett indítani a gépet, itt kezdődött a probléma: felhasználóként és rootként is hibát ír ki, unhandled exception, meg egy csomó hexa dolog, amin egyszerű ember ki nem igazodik. rootként itt meg is áll a történet, nem megy tovább. felhasználóként 2-3 perc után elindul a program (!), de ugyan úgy nem tudja kiküldeni az azonosítást.
már újraindítottam többször a gépet, újratettem a wine-t, letöröltem a ~/.wine könyvtárat, semmi nem segített. ugyan azt az exe-t használtam, amit az első alkalommal is.
a gépen van egy virtualbox, abban egy xp, azon fut rendesen.
merre érdemes elkezdeni a hibakeresést? nem szeretném újrahúzni a rendszer, bár kicsit öreg (már 3x ment neki dist-upgrade).
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amatőr csillagászat
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest