Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
ezt a meghajtót elég sokan használják a cégnél közvetlenül is, és nagyon sok, nagyon kicsi fájllal dolgoznak, tehát fontos lenne a sebesség, de az adatbiztonság is, ezért gondoltam a stripe-of-mirrors-ra
de ha van jobb ötleted, meghallgatom, mert van időm játszadozni vele, két dolog viszont fontos: minél kevesebbet álljon közben a gép, mert aktív használatban van, illetve hogy az egyik RAID1-es partícióról megy maga a Linux is
ennek kiküszöbölésére azt találtam ki, hogy a mostani 2x1500GB-s tömbre átköltöztetem a rendszert, de persze, ha megoldható enélkül is, attól csak vidámabb leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi