- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Jester01 #13460 üzenetére
Na csak annyi kellett, hogy a /usr/local/bin-ben kellett make -et csinálni a proginak.
Aztán megcsináltam az ftd2xx, libftd, UrJtag progikat is, így végre lefut a progi. Persze nekem nem nesys2 cuccom van, hanem basys2, így nem látja, én meg azt nem, hogyan lehetne átírni.
Van még lehetőség a WINE-s Adept (ez gyári cucc a basys2-höz) futtatására, az feltelepül és el is indul, de nem látja az USB eszközt. Ahogy itt olvasom, nem is igen van felkészítve a WINE usb eszközök kezelésére. [link]
lsusb szerint: Bus 004 Device 002: ID 1443:0007 Digilent CoolRunner-II CPLD Starter Kit
Van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Programozás topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest