- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
dash17291
üzenetére
használ
a kernellel nem volt semmi gondom, szerintem mindegy, mit raksz fel és honnan.
a gondom a 2-es gnome-ról a 3-asra való átállással van, ocsmány hulladék a 3-as gnome.
nekem nem volt olyan bajom, hogy frissítéstől nem indult újra, igaz, én alapvetően nem frissítek, csak ha nagyon muszáj. ha kifogtam egy olyan állapotot, ami megy, akkor békén hagyom.ha repóból rakod fel a kernelt, akkor van mellette nvidia driver is. a driver kernelfüggő, azt is mindig újra kell rakni.
nem próbálkoztam vmware-rel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen joysticket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest