- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szokásos hülye kérdés, amire gúglival nem nagyon találtam semmit...
Van egy jól működő wifim otthon, amire az öreg P3-as notim csatlakozik, Lubuntuval. A /etc/networks/interfaces -be beírtam szépen a dolgokat, működik.
Most hazajöttem, anyámnál kéne a wifire csatlakozni, de jó lenne úgy megoldani, hogy ne kelljen mindig átírni. (Wifi-radar alapból nem műxik jól, bár még próbálkozok vele, de azzal eddig semmire nem tudtam csatlakozni.)
Meg lehet ezt oldani valahogyan, hogy több wifi konfigot írok be, és arra csatlakozik, amire tud?A másik, hasonló gond.
Amióta megoldottam ezen a gépen a wifit, a drótos hálóra nem hajlandó csatlakozni. (Ugyanarra a routerre menne, amiről a wifi is jön.)auto eth0
iface eth0 inet dhcpEnnyi van az eth0-hoz, és ha nincs wifi, akkor megy is.
Pedig szerintem ennek (is) mennie kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest