- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano #11458 üzenetére
ennyit nem olvastam vissza, az Arch repoba tegnapelőtt került bele, most frissítettem és vettem észre.
twitterrel nem élek, de azért egy normál ITCafé hírt szerintem megérdemelt volna, főleg ha már a Google utolsó kis hülyesége is hír, meg hogy Steve Jobsnak épp milyen napja van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest