Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
"Igen, azokkal kicsit dolgozni is kell."
Nem tudom, hogy ezzel mi a helyzet most, de amikor 2007-ben a lent említett gépet megvettem, és letöltöttem hozzá a friss Debian telepítőt, akkor előbb csak úgy vindózeresen raktam fel, szinte csak csupa enter (next-next-finish), és lett egy pöpec gnome-os desktop rendszerem. Lehet feltolok a héten egy Squeeze-t ugyanígy, hogy mi lesz most az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Escape from Tarkov
- Automata kávégépek
- Otthoni időjárás-állomás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest