- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni, hogy ez mitől volt?
Ma filmet néztem VLC-vel, elmentem egy két perce a géptől, elindult a képernyőkímélő. Visszajöttem, nem fagyott meg, mert ment a képernyőkímélő, de nem reagált az egérre. Két egér van most bedugva, mert ki akartam próbálni, hogy működik-e. (Mármint a másik egér). Billzettel kilépett a képernyőkímélőből, utána meg kb. semmit se csinált. Akármelyik ablakra rákattintottam, nem tette le tálcára, ami tálcán volt, nem jött fel teljes méretre. Akármire kattintottam, semmi. Jobb klikkel valamelyik ablakon, semmi. Ctrl+Alt+F2-vel átmentem másik terminálra, top-ból kilőttem firefoxot, vlc-t, utána visszamentem a graf. felültre, akkor annyi változott, hogy ha jobb klikkel kattintottam az ablakokra, be tudtam zárni. Megpróbáltam, hogy indítok egy FF-et, de semmi se törént. Végül újraindítottam, most jó. Ez mitől volt? Mostanában sorban elromlik minden körülöttem, szóval kezdek már pipa lenni.A másik:
Valamelyik nap gépeztem, és bedugtam egy jack-csatlakozós hangszórót a hangkártyára, amint bedugtam, teljesen megfagyott a rendszer. Se egér, se billzet, se semmi. Linux nálam sosem csinált még ilyet. Ezért is zavar, korábban nem volt ilyen 1x se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Béta iOS-t használók topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest