Új hozzászólás Aktív témák

• utgyuru

aktív tag

Üdv!

Valaki tudna segíteni, hogy ez mitől volt?
    Ma filmet néztem VLC-vel, elmentem egy két perce a géptől, elindult a képernyőkímélő. Visszajöttem, nem fagyott meg, mert ment a képernyőkímélő, de nem reagált az egérre. Két egér van most bedugva, mert ki akartam próbálni, hogy működik-e. (Mármint a másik egér). Billzettel kilépett a képernyőkímélőből, utána meg kb. semmit se csinált. Akármelyik ablakra rákattintottam, nem tette le tálcára, ami tálcán volt, nem jött fel teljes méretre. Akármire kattintottam, semmi. Jobb klikkel valamelyik ablakon, semmi. Ctrl+Alt+F2-vel átmentem másik terminálra, top-ból kilőttem firefoxot, vlc-t, utána visszamentem a graf. felültre, akkor annyi változott, hogy ha jobb klikkel kattintottam az ablakokra, be tudtam zárni. Megpróbáltam, hogy indítok egy FF-et, de semmi se törént. Végül újraindítottam, most jó. Ez mitől volt? Mostanában sorban elromlik minden körülöttem, szóval kezdek már pipa lenni.

A másik:
    Valamelyik nap gépeztem, és bedugtam egy jack-csatlakozós hangszórót a hangkártyára, amint bedugtam, teljesen megfagyott a rendszer. Se egér, se billzet, se semmi. Linux nálam sosem csinált még ilyet. Ezért is zavar, korábban nem volt ilyen 1x se.

Új hozzászólás Aktív témák